Mamaliguta cu jumari la cuptor

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 7017 vizualizari

 

Un meniu delicios pentru o cina in familie!

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga(dintr-o cana de faina)
  • 200 g slaninuta de casa
  • 200 g branza dulce
  • 100 g cascaval ras

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu jumari la cuptor:

Slanina taiata in bucatele, o prajim bine pana devine jumari. Luam patru vase de lut,( ca cele din imagini)adaugam in fiecare cate o lingura de jumarele cu putina grasime topita, o lingura de branza si peste, mamaliga. Uniformizam, apoi adaugam branza, dinnou jumarele si acoperim cu cascaval ras.

Asezam vasele intr-o tava si dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 15 minute.

Servim direct din vasul de lut, imediat ce se racoreste putin.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu jumari la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza